برداشتن سینه در سرطان پستان ضروری هست؟

برداشتن سینه در سرطان پستان

تنها راه چاره، برداشتن سینه نیست

به گفته ی متخصصان، حتی اگر شرایط عمل برداشتن سینه به عنوان یک راه حل پیش رویتان قرار گیرد، باز باید بدانید راه حل دیگری نیز وجود دارد که می توانید آن را به کار ببرید.

شماری از بیماران با برداشتن سینه ی خود موافقت می کنند، در حالی که گروهی دیگر به پایش سرطان خود بدون نیاز به جراحی باور دارند.

[lwptoc]

برداشتن کل سینه و یا برداشتن غدد درگیر با سرطان

تصمیم گیری در این باره که بیمار به چه جراحی نیاز دارد، به طور کامل به نظر جراح گروه پزشکی تان بستگی دارد. لازم است بدانید که برداشتن سینه با برداشتن غدد درگیر با سرطان، دو موضوع به طور کامل متفاوت است. به گفته ی متخصصین، مدت زمان بهبودی و تعداد جراحی های لازم برای برداشتن کل سینه با برداشتن غدد تفاوت دارد.

ضمن پذیرفتن همه ی جوانب، با دید باز نسبت به برداشتن سینه اقدام نمایید

بیمارانی که داوطلب جراحی می شوند، باید پیشاپیش خود را برای مبارزه با بسیاری مسائل آماده کنند.

امروزه بیش از هر زمان دیگری، بیماران نسبت به این بیماری آگاهی داشته و می دانند چه گونه باید این تجربه ی تلخ را پشت سر بگذارند.

بیمارانی که می پذیرند جراحی انجام دهند، باید با اراده ای قوی از انجام جراحی حمایت کرده و خود را برای رویارویی با نتایج احتمالی آن آماده نمایند.

بهره گیری از پروتز پس از برداشتن سینه می تواند راه حل مناسبی باشد

پروتز پس از برداشتن سینه
پروتز پس از برداشتن سینه

امروزه بهره گیری از پروتز پس از جراحی کار چندان مهمی به شمار نمی رود. در حقیقت، این پروتزها به شکل ها و جنس های گوناگون به آسانی در اختیار همگان قرار دارد.

بنا به گفته ی پزشکان، بیمار حتی می تواند با عمل پیوند چربی در آن ناحیه، برای برخورداری از ظاهر طبیعی تر اقدام کند.

کار جراحان پلاستیک فراتر از زیبایی است

نمی توان کار جراحان پلاستیک را تنها به وظیفه ی جایگزینی بخشی از بدن با یک جسم خارجی محدود کرد؛ بلکه نکته ی مهم، برگرداندن اعتماد به نفس بیمار طی یک فرآیند است تا او بتواند حس طبیعی بودن و تعادل را در زندگی خویش باز تجربه کند.

در دوره ی درمان سرطان سینه چه باید کرد؟

می توانید پس از جراحی، با داشتن پروتز هم مانند گذشته از ظاهرتان خشنود باشید

به گفته ی متخصصین، تجربه ی یک جراحی موفق و بهره گیری از پروتز مناسب، اعتماد به نفس بیمار را بسیار بالا می برد و علاوه بر حذف عامل بیماری، شماری مشکلات از جمله عدم تقارن و افتادگی سینه ها را نیز برطرف می نماید.

به این ترتیب، بیمار احساس می کند با یک تیر دو نشان زده است!

در جراحی پلاستیک، می توان از بافت بدن بیمار نیز بهره برد

جراحان زیبایی اظهار می دارند با توجه به پیشرفت های بی نظیری که در جراحی روی داده، امکان بهره گیری از بافت های بیمار برای ترمیم ناحیه ی سرطانی فراهم می باشد.

البته جراحان می افزایند که این امکان برای همه ی بیماران وجود ندارد. شماری از بیماران که دارای بافت های اضافی و سودمند هستند، می توانند از این دست عمل های پیوند، به بهترین شکل ممکن بهره ببرند.

پروتزگذاری دستکم به دو جراحی نیاز دارد

کسانی که به پروتزگذاری سینه اقدام می کنند، باید آگاه باشند که بهره گیری از پروتز دستکم در دو مرحله انجام می گیرد؛ نخست، باید بافت ناحیه ی مورد نظر با انجام یک جراحی، آماده شود. سپس می توان اقدام به جایگذاری پروتز نمود.

منبع : تحریریه دکتر پروا